fbpx
Skal jeg selv have en guitar?

På sigt anbefales det på det kraftigste, at man anskaffer sig sin egen personlige guitar. Der er tale om et fintfølende instrument, og to af samme slags kan sagtens føles forskellige, alt efter hvordan de er sat op (dvs. indstillet/justeret).

Til at starte med er det fint at låne enten privat eller hos os, og vi rådgiver gerne i forbindelse med køb af enten begynderguitaren eller drømmespaden. Her kan du f.eks. læse mere om vores samarbejde med Akustikken
OBS: Man kan ikke låne vores guitarer med hjem, og det gør det unægteligt svært at øve sig. Derfor vil dette kun være en midlertidig løsning.

Hvor meget skal jeg øve mig?

Til hver lektion vil man i udgangspunktet få nyt materiale at øve sig på. Det kan f.eks. være i form af en sang, en teknik eller node- og rytmeøvelser. For at sikre, at eleven får mest muligt ud at undervisningen, kræver det, at man øver sig hver uge.

Tip: I stedet for at øve sig flere timer kun én gang om ugen, anbefaler vi, at man øver sig i mindre bidder flere gange om ugen – f.eks. 30 minutter hver dag eller hver anden dag, alt efter hvad skemaet tillader.

Hyppigheden hjælper på indlæringen, og de kortere stræk gør opgaven mere overskuelig og hindrer desuden overanstrengelse i leddene.

Hvilken stilart skal jeg vælge?

Når det kommer til de rytmiske genrebegreber, er der altid undtagelser, der bekræfter reglen. Lige meget hvad du gerne vil starte ud med, låser du dig ikke fast, og du og din underviser kan altid blive enige om at skifte genre og emne løbende, som behovet opstår.

Du vil opleve, at når det kommer til musik, hænger det hele sammen, og det man lærer i en sammenhæng, kan man også bruge i en anden. Det er derfor, det er så spændende:-)

Hvor foregår undervisningen?

Lektionerne finder sted i vores hyggelige lokaler midt på Frederiks Allé i Aarhus C. Man kan faktisk se direkte ind i undervisningslokalet gennem butiksruden. Der er gode busforbindelser, cykelsti og mange parkeringsmuligheder i området, og det er i gåafstand fra banegården.

Det er også med muligt med Zoom- og/eller videolektioner. Det har bl.a. været aktuelt under restriktionerne i forbindelse med COVID-19, men kan også vise sig nyttigt for f.eks. midlertidige langdistance-elever.