fbpx

Introtilbud

Vi tilbyder altid nye elever en gratis uforpligtende prøvelektion (30 min.)!

Vi har løbende tilmelding, så du kan starte, når det passer dig! Tilmeldingen fortsætter automatisk og skal ikke fornyes løbende.

Prisliste

Fast tilmelding (gældende priser pr. oktober 2022 ved fast tid hver uge)
Enkeltundervisning 30 min.kr. 195,-
Enkeltundervisning 45 min.kr. 270,-
Enkeltundervisning 60 min.kr. 380,-
Holdundervisning 30 min.kr. 145,-
Holdundervisning 45 min.kr. 210,-
Holdundervisning 60 min.kr. 270,-

Når skemaet tillader det, er det også muligt med 60 min. hver anden uge, hvor man deler tiden med en anden elev. Her gælder prisen for 2×30 min. (2×195,- kr.), dvs. 390,- kr. pr. gang, da man således ikke opnår mængderabatten som ved 60 min. lektioner hver uge. Lektioner på 30 og 45 min. tilbydes kun ved fast tid hver uge. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Du betaler altid forud for kun én måned ad gangen. Beløbet er beregnet som en gennemsnitspris på grundlag af det samlede antal lektioner/ugedage pr. sæson, hvor der tages hensyn til helligdage m.m., så du nemt kan budgettere med et fast beløb.

Betalingen foregår månedsvis via fremsendt faktura eller indbetalingskort og skal være os i hænde senest den 02. i hver måned. Betalingen kan tilmeldes PBS.

Ferie og helligdage

Undervisningen følger IKKE folkeskolernes ferieplan. Frederiksbjerg Guitarskole har undervisning hele året – dog ikke på helligdage, mellem jul og nytår (fra og med 23. december til og med 01. januar) og i industriferien (medio/ultimo juli). Vil du gerne have undervisning på en helligdag, skal du blot aftale det med din underviser og dernæst bestille den ekstra lektion på kontoret.

Er du forhindret i at møde i nogle af skoleferierne, finder vi naturligvis en erstatningslektion til dig. Se mere om afbud nedenfor:

Afbud

Da vores undervisere skal kunne regne med deres løn, har vi en afbudsfrist på 14 dage. Det betyder, at man hæfter for lektionen uanset grunden til afbuddet, medmindre man altså har meldt afbud senest 14 dage før. I så fald erstattes lektionen i enten fysisk eller digitalt format (video- eller onlinelektion) efter aftale med underviseren. Der kan kun gives fysisk erstatning, hvis skemaet tillader det.

Elevafbud sendes altid skriftligt til både kontoret og direkte til underviseren.

Opsigelse

Du binder dig som nævnt kun for en måned ad gangen, dog har du altid 14 dages opsigelsesvarsel. Vi skal derfor have modtaget din skriftlige opsigelse senest d. 15. i måneden, hvis du ønsker at stoppe til d. 01.

Hent alle vores gældende vilkår her (åbner i ny fane). Ved tilmelding accepterer du automatisk de gældende vilkår.