fbpx

Introrabat

Vi tilbyder altid nye elever en prøvelektion ganske gratis (30 min.)!

Vi har løbende tilmelding, så du kan starte, når det passer dig! Tilmeldingen fortsætter automatisk og skal ikke fornyes løbende.

Prisliste

Fast tilmelding
Enkeltundervisning 30 min.kr. 185,-
Enkeltundervisning 45 min.kr. 255,-
Enkeltundervisning 60 min.kr. 360,-
Holdundervisning 30 min.kr. 135,-
Holdundervisning 45 min.kr. 200,-
Holdundervisning 60 min.kr. 255,-

Du betaler altid forud for kun én måned ad gangen. Beløbet er beregnet som en årlig gennemsnitspris på grundlag af det samlede antal lektioner/ugedage, så du nemt kan budgettere med et fast beløb.

Betalingen foregår månedsvis via fremsendt faktura og skal være os i hænde senest den 02. i hver måned. Ved klippekort afregnes der inden første lektion påbegyndes.

Ferie og helligdage

Undervisningen følger IKKE folkeskolernes ferieplan. Frederiksbjerg Guitarskole har undervisning hele året – dog ikke på helligdage, mellem jul og nytår (fra og med 23. december til og med 01. januar) og i industriferien (medio/ultimo juli). Vil du gerne have undervisning på en helligdag, skal du blot aftale det med din underviser og dernæst bestille den ekstra lektion på kontoret.

Er du forhindret i at møde i nogle af skoleferierne, finder vi naturligvis en erstatningslektion til dig.

Afbud

Da vores undervisere skal kunne regne med deres løn, har vi en afbudsfrist på 14 dage. Det betyder, at man hæfter for lektionen uanset grunden til afbuddet, medmindre man altså har meldt afbud senest 14 dage før. I så fald erstattes lektionen i enten fysisk eller digitalt format efter aftale med underviseren.

Elevafbud sendes altid skriftligt til både kontoret og direkte til underviseren.

Opsigelse

Du binder dig som nævnt kun for en måned ad gangen, dog har du altid 14 dages opsigelsesvarsel. Vi skal derfor have modtaget din skriftlige opsigelse senest d. 15. i måneden, hvis du ønsker at stoppe til d. 01.

Hent alle vores gældende vilkår her (åbner i ny fane).