fbpx

Efterårsferie: Husk at der som altid er undervisning i efterårsferien :-)

Nem og hurtig tilmelding

Gå til tilmelding

Vi tilbyder altid nye elever en prøvelektion ganske gratis (30 minutters længde)!

Udfyld blot formularen til højre og så ser vi straks efter, hvornår vi har en ledig tid til dig. Kan du flere dage, må du meget gerne nævne det i formularen. Angiv også gerne om du selv er elev, eller om du er elevens forælder, så vi nemt kan skelne mellem elev- og kundenavn.

OBS: Holdundervisning er kun mulig, såfremt vi har en anden relevant elev at koble dig med. Hvis ikke, bliver du naturligvis skrevet på venteliste. Du er dog altid velkommen til selv at tilmelde et hold, evt. med en bror/søster eller en ven/veninde!

Mød din nye “guitar hero”

Vi er alle drevet af lysten til at se vores elever få lige så stor glæde af musikken, som vi selv gør.
Her kan du møde et par stykker af os:

Nikolaj Frehr

Læs mere

Nikolaj Frehr

Hej!

Jeg hedder Nikolaj, og jeg har spillet guitar siden jeg var helt lille. Siden da har jeg spillet i en masse forskellige sammenhænge, mest med et udgangspunkt i pop og RnB. Jeg går i øjeblikket på 2. semester på Frontsession her i Aarhus, hvor vi også hver dag skriver og spiller sange.

Jeg synes det er meget vigtigt, at vi kommer hurtigt i gang med at spille nogle ting, DU synes er fede. Vi tager udgangspunkt i den genre og spillestil, du er inspireret af, og kigger på nogle sange inden for det. Gennem sangene finder vi ud af, hvad der karakteriserer musikken og hvad du kan gøre for at dit guitarspil udvikler sig i den retning. Vi kan i den sammenhæng også kigge på noget musikteori bag kompositionerne. Hvad end dine ambitioner er med at spille guitar, skal vi have det totalt hyggeligt og sjovt med at spille :-) Så bliver man også hurtigere bedre.

William Michaelsen

Underviser
Læs mere

William Michaelsen

Udover at være daglig leder af guitarskolen er William en af vores faste, rutinerede undervisere.

Med mangeårig erfaring fra studiesessions, pladekontrakt og koncertscenerne og med en baggrund som musikredaktør har William opbygget et stort, varieret genrekendskab og kan derfor tale med om alt fra progmetal til bossanova og K-pop :-)

Spidskompetencerne ligger dog inden for rock, pop, jazz, blues, soul/R&B og country/roots, og undervisningens overordnede fokus er at træne kombinationen af øre, teknik og teori med et kreativt og praktisk sigte. William lægger vægt på, at eleven altid er med på, hvad formålet med øvelserne er, og han tilrettelægger forløbet individuelt, så man aldrig får fornemmelsen af at skulle lave ”lektier”.

Undervisningen inddrager således alt fra klassiske radiohits til guitarheltesoloer og jazzstandarderne, mens vi hele tiden har for øje, hvad DIT mål er som guitarist. Er der en specifik sang, du gerne vil lære, siger du bare til, og hvis du vil have konstruktiv feedback på sangskrivning, udstyr, indspilning eller lignende er der også plads til det.

Flere af Williams gamle elever er siden kommet ind på MGK og/eller Musikkonservatoriet, ligesom flere af dem selv er udøvende professionelle musikere.

William er uddannet cand.mag. fra Aarhus Universitet.

Anders Odgaard

Underviser
Læs mere

Anders Odgaard

Om Anders
Jeg er i slutningen af 20’erne og har brugt det meste af mit liv på at spille musik – bl.a. har jeg været i Sverige på et intensivt musikuddannelsesforløb i 2 år samt taget en bachelor i musikvidenskab på Aarhus Universitet. Jeg har flere års erfaring med musikundervisning, har været på forskellige musikskoler og underviser også på instrumentundervisning.dk. Pt. er jeg i gang med min kandidatuddannelse i musik, mens jeg bruger min fritid på at spille i forskellige konstellationer og dygtiggøre mig selv.

Om undervisningen
I undervisningen tager jeg udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker. Musik skal være sjovt, og derfor foreslår jeg, at eleven selv tager stilling til, hvilken genre eller teknik han/hun gerne vil lære. Min erfaring er nemlig, at eleven lærer bedst ved selv at være engageret. Jeg guider eleven individuelt med øvelser, der fremmer en god teknik og et godt kendskab til instrumentet, og herudover vil vi i undervisningen spille sange, som er passende i forhold til den enkelte elevs ambitioner. På den måde kan vi skabe et målrettet undervisningsforløb, der giver musikalske kompetencer inden for det valgte emne.

Eksempel på et undervisningsforløb
Et undervisningsforløb starter typisk med en samtale mellem dig og mig, hvor vi finder ud af, hvad du ønsker at kunne spille på dit instrument (el/akustisk guitar eller bas). Herefter vil jeg foreslå sange og øvelser, der er relevante for dig. Du har mulighed for at ønske hvilke sange, du gerne vil lære, ellers finder vi i fællesskab noget materiale, som vil være passende for dit niveau. Du vil herefter få en node/tabs/akkorder til den valgte sang, som du kan øve dig på til næste lektion. Undervisningsforløbet længde afhænger af dine ambitioner og af sværhedsgraden, og herefter kan vi begynde et nyt undervisningsforløb med et nyt fokus.

Undervisningens elementer
Vi kommer bl.a. omkring at stemme instrumentet, “strumming” og rytmespil, solospil/improvisation, melodispil, harmonisering/akkorder, fingersætning, plekterteknik, teori og hørelære.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Bo Mikkelsen

Underviser
Læs mere

Bo Mikkelsen

Jeg er uddannet musiklærer, og jeg elsker at spille guitar og lære fra mig. Jeg har spillet guitar i mange år med udgangspunkt i rock og blues og underviser også på instrumentundervisning.dk.

Min undervisning vil altid tage udgangspunkt i elevens ønsker i forhold til musikgenre, teknikker og teori. Jeg vil med min musikalske og pædagogiske erfaring sørge for en god progression gennem undervisningen. Jeg underviser i el- og akustisk guitar og herunder både i rytme- og sologuitar. Genremæssigt bevæger jeg mig især inden for rock, hård rock, blues og pop.

Jeg har mange års erfaring fra øvelokalet og koncerter med i bagagen og ser det at spille sammen som en vigtig del af at spille guitar. Og så er det altid sjovt at nørde guitarer, forstærkere og effektpedaler :-)

Jeg håber, at vi ses til nogle hyggelige timer med god energi og en varm kop kaffe!