Tip: Køb din nye spade her – og få value for money!

Af William Michaelsen i Nyheder

Frederiksbjerg Guitarskole og den traditionsrige danske guitarforretning Akustikken har for nylig indgået en samarbejdsaftale, der kommer alle vores nye elever til gode!

Vi og Akustikken har været på god fod, lige siden dengang Akustikkens fysiske butik lå skråt over for vores lokaler i Frederiks Allé, og derfor er vi glade for, at Akustikken nu officielt tilbyder vores nye guitarelever følgende:

  • Gratis tjek (besøg Akustikken med dit instrument. Personalet tjekker, om alt er OK. Skal der fixes en mindre ting, der kan klares ”on the spot”, er det uden beregning)
  • 50% rabat på strengeskift (ekskl. strenge)
  • 10% rabat på strenge: Darco og Martin
  • 25% rabat på strenge ved køb af en kasse m. 10 sæt: Darco og Martin
  • 10% rabat på guitarer: Cordoba, Sigma og Guild

Frederiksbjerg Guitarskole anbefaler derfor på det kraftigste, at alle vores nye guitarelever gør brug af tilbuddet og af Akustikkens butikker generelt:

Aarhus: Jægergårdsgade 154 B – 8000 C. +45 86 12 60 34
København: Bagerstræde 7 – 1617 København V. +45 36 12 60 34
www.akustikken.dk

Tilbuddet gælder inden for de første to måneder efter elevens oprettelse hos os. Ved henvendelse skal navn og startdato oplyses (OBS: Tilbuddet gælder ikke online).

Besøg Akustikkens youtube-kanal

Herunder kan du se en relevant video fra Akustikkens egen youtube-kanal, men det kan også anbefales at klikke sig ind og se de andre videoer med både lokale kunstnere og store stjerner, der synger en sang fra Akustikkens “in-store” elevator.

Ole, Akustikkens ejer, giver gode råd til begynderen.

Guitarskolen rådgiver også om guitarkøb

Finder du ikke lige drømmeguitaren hos Akustikken, rådgiver vi også gerne om andre muligheder, både når det kommer til nye og brugte og guitarer. Det er altid rart at vide, hvad man skal være opmærksom på, og hvad der kan betale sig i længden, inden man punger ud :-)